Φάρμακο για το στομάχι η μαστίχα Χίου

Μια επιτυχημένη εκδήλωση Προβολής και Προώθησης της Μαστίχας Χίου και παραγώγων προϊόντων αυτής. οργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Νοτίου  Κορέας, στις  σε πολυτελείς χώρους του The Ananti Club Seoul.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Δίκαρος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄ και Προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) στην  Ελληνική πρεσβεία στη Σεούλ, η σχετική εκδήλωση εντάσσεται στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  «European PDO Products, Precious» Drops 2015-2018».

Στην Ελλάδα, την οργάνωση ανέλαβε η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και η SOPEXA Ελλάδας, και στην Κορέα η αντιπρόσωπος εταιρεία Emerson Pacific με τη στήριξη του Γραφείου ΟΕΥ Πρεσβείας Σεούλ. Από ελληνικής πλευράς, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

– Η Πρέσβης κ. Ιφιγένεια Κοντολέοντος και ο υπογράφων, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Πρεσβείας,

– Από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ο κ. Ηλίας Σμυρνιούδης, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης και ο κ. Ανδρέας Καραμούζος, Οδοντίατρος με ειδίκευση στη στοματική υγιεινή.

– Από τη SOPEXA Ελλάδας, η Διευθύντρια κα. Βίκυ Κωστοπούλου και η υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος κα. Dominique Dellas.

Print Friendly, PDF & Email
user1Φάρμακο για το στομάχι η μαστίχα Χίου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *