Στη Σάμο η περιβαλλοντική εκστρατεία της Helmepa

Η εκστρατεία υποστηρίζεται από το βρετανικό κοινωφελές ίδρυμα Lloyd’s Register Foundation (LRF) και υλοποιείται σε 14 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ 2014 και 2017. Εκτός από την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού για τις θεματικές ενότητες της εκστρατείας, σκοπός της πρωτοβουλίας, είναι να εμπνεύσει τα παιδιά στην Ελλάδα, να ασχοληθούν με τις επιστήμες, τη μηχανική και τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας.

Η περιβαλλοντική Έκθεση της Εκστρατείας θα φιλοξενηθεί στο Γυμνάσιο Πυθαγορείου, υπό την αιγίδα τουΔήμου Σάμου. Σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, ηHelmepa θα μεταφέρει στην Έκθεση 1.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του νησιού, με δαπάνες της εκστρατείας.

Επίσης, την Τρίτη 5 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου στο Βαθύ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, με θέμα «Θάλασσα και Άνθρωπος: Διασφαλίζοντας ένα Βιώσιμο Μέλλον», όπως και άλλες ενημερωτικές δράσεις.

Print Friendly, PDF & Email
user1Στη Σάμο η περιβαλλοντική εκστρατεία της Helmepa

Related Posts

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *